Kemp technického ježdění navštívilo 120 účastníků

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 24.4.2013

ikonaTestovací jezdec AGangu Jirka Fikejz o uplynulém víkendu uspořádal v lokalitě Toulovcových Maštalí kemp technického ježdění, na dvoudenní akci se sešlo více jak 120 zájemců o zlepšení se v jízdě na kole. Toulovcovy Maštale jsou známy především cykloturistům a turistům, nicméně Jirka ukázal, že tato lokalita nabízí velký potenciál i pro bikery.

Jirka akci popisuje: „Ve dnech 20. – 21.4. jsme pořádali výukový kemp technického ježdění v lokalitě Toulovcovy Maštale. Jednalo se společné setkání lidí, co mají rádi jízdu po trailech a rádi zkouší nové terény. Kemp byl zvolen na začátku sezony, aby byla možnost se rozjezdit, pobavit se a hlavně nabrat trochu motivace ke zlepšování. Ježdění probíhalo po turistických cestách, které mají velmi široký rozptyl obtížností, takže se dala vybrat stopa jak pro XC, tak pro EN stroje. Jsme rádi, že panovala uvolněná atmosféra a celá akce se nesla v přátelském duchu společného zájmu.“.





Rád bych poděkoval za pomoc všem co pomáhali, jezdili, vtipkovali a hlavně Befi, AGang, SingleBe, Oakley, 3riders za podporu. 

Rozsáhlou galerii naleznete zde.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kome 24.4.2013 v 12:11

    Slušná akce, netušil jsem že z toho bude taková masovka.

  • anonymní uživatel JFtryall (jiri.fikejz (a) seznam.cz) 24.4.2013 v 13:46

    120 je mysleno za oba dny celkem. Optimalni pocet se ukazal tech 50, co bylo v nedeli. Dik moc vsem, potkame se znovu.

  • anonymní uživatel Kome 24.4.2013 v 14:59

    Tak to uz zni lip, a povedlo se jak koukam i pocasi ,takze co vic si prat. Myslim ze tam dost lidi prekonalo hranice ,ktere by sami prekonavali dlouho.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí