Video: umyj si kolo jako Rasťo Baránek

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 5.1.2024

Za jak dlouho umyješ svoje kolo? Vsadíme se, že určitě rychleji než za 14 minut, které má Rasťovo video s jeho vlastním návodem jak umývat kolo. Ukáže revoluční řešení v mytí kola? Podívejte se sami.

"Ahoj bajkeri, v dnešnom diely sa pozrieme na to, ako umyť bicykel. Viem, že na internete je možné nájsť takýchto videjí viacero, ale ja som chcel pripraviť svoje vlastné, s mojimi vlastnými informáciami a mne overenými spôsobmi. Dúfam, že sa vám video bude páčiť. A ak ste aktívy na bicykli aj v zime tak ako ja, myslím si, že sa takéto video bude hodiť."

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Marek Vodrážka 10.1.2024 - 13:52

    Jak já těm dělníkům youtubu nezávidím. Na jaře musíš udělat bunny hop video, v létě jak na větší skoky, na podzim jízdu s čelovkou a v zimě mytí kola. Furt dokola. Mezery plníš tím, že nakláníš řidítka pro zaručeně rychlejší průjezd zatáček a jednou za rok - ale to si nesmíš nechat ujít, protože to je virální tutovka - koupíš nejlevnější kolo v dekáči a rozbiješ ho. Divím se ale, že v československu ještě nikdo neokopíroval Setha z Berm Peak, kterej začínal tím, že dělal review všelijakejch blbin co se dají koupit na kolo. To mi přijde relativně jednoduchý na výrobu a lidi určitě vydržej koukat jak youtuber dává bídu nějakejm čínskejm blatníkům z aliexpresu, předraženejm gripům, apod. Jinak chválím, jak trendy kopírujou BikeOClock, akorát pozor, třeba takovýmu SkillsWithPhil to s tím jeho backyardem zatím moc nevyšlo a to si tuším dokonce i rovnou koupil bagr.

    • anonymní uživatel Ádoš 10.1.2024 - 15:34

      Jó, ̶ř̶i̶d̶i̶č̶, jůtubér, ten tvrdej chleba máá :-)

  • anonymní uživatel Shu Lin (tyvogo (a) lepra.cz) 10.1.2024 - 16:24

    No a pak je tady trailhunter :(

    • anonymní uživatel Polák (pol (a) sko.pl) 11.1.2024 - 6:15

      To jsi ještě asi neviděl lamy na kole, nebo jak se ten bizár jmenuje ! :-D

      • anonymní uživatel Shu Lin (tyvogo (a) lepra.cz) 11.1.2024 - 8:54

        To sem neznal...a nepotreboval jsem to znat. Mohli by udelat dream team...TH, tyhle telata a Opptoman .....chytnout se za rucicky a odcestovat daleko doprdele

        • anonymní uživatel PTBack 11.1.2024 - 10:57

          Tak zrovna TH jezdit umí, navíc si umí dělat srandu sám ze sebe a je pokornej. Má super úspěšnej projekt, že kdyby měl na to povahu, tak se může všem vysmát. Jeho cílovka je spíše "všeobecný jezdný lid", kterej svými videi postrkává k vyšším horizontům, takže obecně zkušenýmu jezdci může být zrovna On ukradenej. Na některý jeho videa se někdy dívám a několikrát mi to dalo dobrou inspiraci, kam vyrazit třeba s dětma na kole.

          • anonymní uživatel Ádoš 11.1.2024 - 11:04

            Souhlasim. Obecně na tyhle kanály moc nekoukám, ale párkrát do roka to na YT z nudy pustím a Trail Hunter mi z nich přijde nejlepší. Videa Rasťi Baránka nemohu posoudit, nikdy jsem si nepustil ani jedno z videí - a to už jich natočil snad stovky. Vždy mě odradí už název. Nějak se mi neumí trefit do noty. Tlumič a vidli si nastavim, kolo si umim taky umejt, když na to přijde, takže jsem vlastně nikdy nepochopil, proč ztrácí čas před kamerou, když jsou na YT další tisíce videí od lidí, kteří to umí prostě daleko lépe. Ono, ne každý má ten dar vystoupit před kamerou a nepůsobit jako úplnej čurák.

      • anonymní uživatel Gabosh 11.1.2024 - 9:06

        Vsuvka - Pro "LAMY NA KOLE a pána" - možná se rýsuje nějaká legalizace mých trailíků a chceme i nové. Takže byste konečně mohli VZÍT DO RUKY LOPATU A HRÁBĚ a to nedovolené točení si odmakat :) Takový seriál s titulkem: "Léčíme si mozoly - stavíme traily 1, 2, 3, " :):) Trailhunter je dobrý, má pokoru a hláška v bikové komunitě: "tvl. když tu Dirtzillu skočil TH - musím taky :):)". kluci z BikeOClock umí jezdit, ale ten styl videí mě přestává bavit. Rasťo má ty videa hrozně fajn.

    • profilová fotka Marek Vodrážka 11.1.2024 - 9:06

      Jak proběhla nedávno ta aférka s pinkbike podcastem, kde se, myslím, že Kaz vyjádřil, že internet je plnej odpadu a že půlka youtuberů by radši neměla ani nic uploadovat, tak na to bylo dost butthurt reakcí, ale v rámci nich zaznělo, že neni úplně blbý mít na YT video prakticky z každýho trailu a ještě navíc ve skill levelu, kterej je člověku blíž, než Brandog a spol. A je to pravda, protože když jsem chtěl vědět jak to vypadá ve Ščřyku, nebo jak se to tam někde za Ostravou jmenuje, tak jsem zatnul zuby a TrailHuntera si taky pustil. Navíc pak bylo o to zábavnější pustit si to samý od Prokopa. Tohle kombo můžu pro zábavu doporučit, přetočte si to video na trail Otesanek. :)

    • anonymní uživatel Ádoš 11.1.2024 - 9:08

      2 Shu Lin
      nejsem cílovka, ale několik videí s Trail Hunterem jsem viděl a ten chlap mě nijak neuráží. Vystupuje slušně, věcně. Nehraje si na nabubřelého Mocipána, jako spoustu jiných jůtuberů, exhibáků s psychickou poruchou - Narcismem.

      Na druhou stranu, miluju na YT různé "DIY" kanály s opravou aut, elektroniky apod. To, do čeho bych normálně nešel, tak si díky DIY videím udělám na Volvu sám (ok, "fouklé těsnění pod hlavou holt svěřím profíkům"). Co jsem nikdy nějak nepochopil je projekt "Bike O´Clock" - chlapci na kolech jistě umí, ale vystupují jak neandrtálci ze 7.A, přitom jim táhne na "40". Infantilní vystupování a snaha prezentovat něco, co je na YT snad 12 let "Friday Fails" a jiné kanály se zaměřením na crashe na biku. Tak o těch si myslím svoje. To je dle mého fakt úplně zbytečné, nějak netuším, kdo je vlastně jejich cílovka. Děti jako u Shopadelicadel, nebo jak se ta nemocná holka jmenuje?

      • anonymní uživatel PUK 11.1.2024 - 10:02

        "Bike O´Clock" si jenom nepochopil, je to cistej pragmatizmus. Cilem je udelat komercne uspesnej kanal kterej ti pomuze v dalsich vecech (merch, spoluprace ...) kdo ti v dnesni dobe udela zajimavy cisla a celkem rychle ? decka tzn udelam kanal kterej je cilenej na tuhle skupinu a mam jistotu ze tam ty cisla budou, budou si kupovat merch atd .. zaroven se dostanou do povedomi

        • anonymní uživatel Ádoš 11.1.2024 - 10:08

          Tak, jsem smířen, že v životě nepochopim ještě hodně věcí. Tyhle "taktiky, nekalé praktiky a triky jak slabiky" patří mezi ně. Budiž jim přáno

          • anonymní uživatel PTBack 11.1.2024 - 11:03

            Netahej Nám sem Prago. Tohle je Brněnský web, Brněnský! :D

          • anonymní uživatel Gabosh 11.1.2024 - 17:06

            Aha :) Já teda Prago "žrala" už na Moravě, teda té Severní . Tam byli hoši hóódně oblíbení. :-D

          • anonymní uživatel PTBack 11.1.2024 - 19:25

            No dobře no, prostě pokus o vtip. :D Já je taky pochytil jinde. Nadzivotni a Rozcvička :D jely furt dokola.

          • profilová fotka Keli 11.1.2024 000 17:13

            Kdo říkal, že je brněnský?

          • anonymní uživatel PTBack 11.1.2024 - 17:58

            Ále nikdo... Dyk jsem tam dal rozesmátýho smajlíka :)

        • anonymní uživatel Strejda (Michael.Strejcek (a) seznam.cz) 12.1.2024 - 12:05

          Jsou to celkem sympaťáci i když dlouho se to poslouchat nedá ;-) Právě proto, že "Bike O´Clock" má za cílovku děti, by měli trošku víc přemejšlet na tím, že jdou vlastně příkladem. Takže třeba video kde za plnýho provozu, za deště, driftujou v odstavným pruhu na hlavní třídě je podle mě špatně. Na to myslím třeba TH dbá víc. Lamy na kole to je čistě metrosexuální pořad pro movité, to bych snad ani nehodnotil (a oni píšou že je jim to jedno i když víc expresivně) ;-)

  • anonymní uživatel Eartheater 10.1.2024 - 17:57

    Nikdy nemyju pláště. Úplně zbytečný plýtvání vody.

    • anonymní uživatel Honza S. (jmeno (a) prijmeni.cz) 11.1.2024 - 0:42

      Když nemáš garáž a musíš mít kolo doma, pak to nutnost je.

      • anonymní uživatel Eartheater 11.1.2024 - 8:47

        Mám kolo doma a pláště nemyju. Než dojedu po chodnících před barák, tak to olítá.

      • anonymní uživatel PTBack 11.1.2024 - 10:37

        Tato věc výlučně odvisí od toho, zda bydlíš/nebydlíš s tchyní.

        • anonymní uživatel Eartheater 11.1.2024 - 11:07

          Samozřejmě, že tchýni bych mytí plášťů nevymlouval, ale když si kolo myju sám, tak bez plášťů.

          • anonymní uživatel PTBack 11.1.2024 - 21:59

            Tchyně nemá s mytím plášťů nic společnýho. Obecně jde o to,, že když bydlíš s tchyní, kolo Ti nesmí páchnout do bytu. Když bydlíš bez ní, můžeš ho zabahněný klidně mýt doma ve vaně. Což jsou ale taky návyky, který Ti s pořízením ženy budou rozmluveny.

          • anonymní uživatel Eartheater 12.1.2024 - 13:54

            Já jsem to pochopil. Obecně jde o to, že právě že vůbec.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí