Pozvánka: Represent Friendly Music Night

Autor: Vik, kategorie: Video, vydáno: 17.9.2009

Represent Friendly Music Night – 18.09.2009 Palác Akropolis (Vinohrady)

Pořádnou bikeparty zažije Palác Akropolis v pátek 18. září od sedmi hodin večer!

Firma Represent clothing ve spolupráci s agenturou 4elements, DoGma a Palác Akropolis uvádí večer plný pohodové hudby, přátelské atmosféry a dalších překvapení.







Plakát na akci…

Videopremiera:

Pro milovníky MTB freeridu a DH je připravena premiera letošního filmu z kultovní série KRANKED s názvem REVOLVE, ale ještě před tím Vám zahrají dvě nadupané kapelky.



Oficiální booklet Kranked Revolve.

Koncerty:

Vystoupí pražská SKA kapela DISCOBALLS s nezapomenutelnou zpěvačkou Berenikou a všem bikerům jistě známá machometalová formace STATUS PRAESENTS, včetně energického leadra Wojty.



Berenika z Discoballs…

Tombola:

Po hlavním hudebním a video programu všechny čeká příjemný bonus, v podobě bohaté tomboly o hodnotné ceny, která se bude vyhlašovat na Malé scéně Paláce Akropolis. V tombole najdete bike komponenty od Shaman racing a Prodigy, voucher na paintball od Two Towers, kuřácké potřeby od Growshopu, lahve oblíbeného drinku Jagermeister, oblečení Skateshop.cz a hlavně hromadu věcí na sebe, které věnoval hlavní partner večera, firma Represent clothing co. Velkým lákadlem pro výherce tomboly bude i parádní fotoaparát a tiskárna fotek od renomované značky Canon!



Status Praesent.

Afterparty:

Kdo má rád párty až do pozdních raních hodin, nemusí se bát, že nebude mít co poslouchat. K tanci i poslechu totiž zahrají Dj-ové Lock-et a Dawidek plus rezidentní Dj-ové ECLECTICA DJs Soulparlop /DE/ & Eclectica crew

Welcome shot:

Pít se bude hlavně Jägermeister, který ochutnáte hned u vstupu z rukou sympatických hostesek jako welcome drink. Nebo si ho můžete dát na všech Akropolis barech, spolu s Red Bullem.




Hard facts:

Co? Represent Friendly music night
Kdy? 18.09.09 od 19:00hod. do 6:00
Kde? Palác Akropolis (Praha Vinohrady)
Kapely? Discoballs, Status Praesents
Videopremiera? Kranked Revolve (MTB 2009)
Tombola? Za 20,– lístek (prodej do 11:00 hod.)
Dj´s? Lock-et, Dawidek (Rock´n´Roll)
Vstupné? 100,– (od 24:00 do 2:00 hod. – 50,–)

Předprodej vstupenek (Prodejní místa):
Kč 100 – Předprodej – Prodej v Akropoli (Divadelní kavárna)
Kč 100 – Na místě – Prodej v Akropoli (u vstupu)
Kč 100 – Předprodej – Ticketpro / Ticketportal




Kranked Revolve – MTB film premiera (o filmu)

Další video z již osmidílné série Kranked, které letos dostalo podtitul Revolve se opět zaměřilo na neutuchající progres v MTB freeride scéně. Uvidíte ty nejlepší záběry z Francie, Švýcarska, Německa, Jižní Afriky, Itálie, USA a samozřejmě z meccy freeridingu, Kanady.




Při bláznivých akcích, tricích, dropech a obrovských rychlostech se představí stálice série Kranked  – Jamie Goldman, Steve Romaniuk, James Doerfling, Rene Wildhaber, Garett Buehler, Mike Kinrade, Curtis Robinson a Dylan Dunkerton a také hostující stars – Lance McDermott, Sam Pilgrim, Sam Hill a Brendan Fairclough a další.




Prostě i tentokrát půjde o to nejlepší, co současná MTB scéna nabízí.





Kranked Revolve Teaser:




Další info na represhop.eu

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí