MojeKolo

Spectrum: Video preview

Autor: Fullface Productions, vydáno: 21.9.2009

Už tomu bude nějaký ten pátek, kdy jste měli možnost zhlédnout plnohodnotné mountainbikové movie od Fullface Productions. Někteří už určitě pátrají v paměti a vzpomínají na video Mad World, které spatřilo světlo světa před necelými třemi lety. Za uplynulou dobu se nám povedlo natočit nespočet hodin materiálu, sestříhat několik desítek profilových a reportážních videí, jak ze sportovních, tak například i z kulturních ak­cí.





Natočit ale takové movie je přece jenom něco víc a je to asi sen každého filmaře. Celý nápad natočit volné pokračování videa Mad World, se zrodil v našich hlavách už dávno. Cesta k realizaci takto velkého projektu není zrovna jednoduchá, a když se vám do cesty ještě postaví všemi tolik opěvovaná finanční krize, jde to hůř a hůř. Naštěstí projevil zájem podpořit náš projekt skateshop a eshop Swis-Shop.cz. Poskytl nám finanční prostředky, které postačí na ty nejdůležitější náklady, které bychom jinak z našeho studentského “kapesného“ pokryly jen těžko.





Ale k teď už k samotnému projektu. Název SPECTRUM nevznikl nijak náhodně, ve videu uvidíte celé spektrum MTB disciplín, přesně půjde o downhill, freeride, street, park, 4X, backcountry a dirt jump. Každý segment videa bude zaměřen na jednu z těchto disciplín. Před objektivy našich kamer se představí nejen česká špička, ale i méně známí a lokální jezdci. Abychom vás aspoň trosku namlsali, prozradíme pár jmen… Michal Maroši, Gaspi, Loleq, Kuba Vencl, Kubajsz Fišer, Leader a další.





Za celým projektem stojí kameramani Martin Vrbický a Štěpán Romanov. Ruku k dílu přiložil i Lucas Herman, který je nejen výborný kameraman, ale hlavně disponuje nejmodernější filmařskou technikou, jako je cablecam nebo cameracrane (kamerový jeřab). O fotky se pak starají Honza Kasl a Ondra Wolf.





Celé video bude mít premiéru v druhé polovině listopadu, mezitím ale budete mít možnost na d:key sledovat průběh natáčení formou reportů a fotogalerií. Největším tahákem bude nejspíš trailer, ten vám dodáme v první polovině října. Video bude poté ZDARMA ke stažení na serveru dolekop.com.





Víc už dnes neprozradíme a na závěr jen poděkujeme partnerům a sponzorům našeho projektu, českému dovozci DAKINE za materiální podporu, serveru DoleKop.com za prostor a největší dík patří eshopu Swis-Shop.cz za finanční podporu, bez které by SPECTRUM vzniklo jen těžko.



Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel misager 21.9.2009 v 9:54

    no myslim, že se máme na co těšit...vždycky když něco dělaj tihle týpci stojí to zato...

  • anonymní uživatel Kubik [Drink Milk][IP:62.240.163.34] (yamat-sport) 21.9.2009 v 10:20

    tohle bude zajimavé ..

  • anonymní uživatel rici (RiciRider (a) seznam.cz) 21.9.2009 v 11:56

    Vrbič umí. moc dobře

  • anonymní uživatel probe (a-gang (a) volny.cz) 21.9.2009 v 22:20

    nice vrbitch to nějak rozjel to je celkem progress oproti KV pigriders :) gl :)

  • anonymní uživatel misager 22.9.2009 v 8:02

    probe:asi nevíš o čem mluvíš:-Dpigriders dělá uplně jiný věci ty chytrej.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí