MojeKolo

Video: GT Sanction již brzy

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 9.4.2014

ikonaGT Bicycles odhalili roušku tajemství nad modelem Sanction. Ten z nabídky zmizel, ale vrátí se, vrátí se již brzy – na festivalu Sea Otter bude velké představení. Na novém Sanctionu se pracovalo dva roky, poprvé se na prototypu ukázal Dan Atherton loni na závodech Megavalanche a Mountain of Hell.

Sanction v modelové řadě GT doplní trail bike Sensor a all mountain Force. A jelikož se mu říká „malá Fury“ je jasné kam zamíří, se 160mm zdvihu, 650b koly to bude ten pravý enduro speciál na nejtěžší závodní tratě. Na rozdíl od Force či Sensoru bude toto kolo pouze na rámu z hliníkové slitiny, systém odpružení zadní stavby se také liší – místo pojmenovaný „AOS“ (Angle Optimized Suspension) jako u dvou jmenovaných modelů – je zde překopaný Independent Drive, tak jako na Fury.







A pokud jste zvědaví jak se na novém Santionu bude jezdit, máme pro vás dobrou zprávu. Kolo budeme mít v dlouhodobém testu a již opravdu brzy budeme mít možnost se na kole svést.



Daneček A. na Sanctionu již usilovně trénuje jak dokládá video z Athertonovic tréninkového kempu na Malaze, snad se mu letos budou zranění a smůla vyhýbat.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel had (pavel.had (a) seznam.cz) 9.4.2014 v 10:30

    Na us strankach Gt uz jseu oba modely v katalogu vc. specifikaci.

  • anonymní uživatel Roman (romalisko96 (a) gmail.com) 10.4.2014 v 8:42

    GT dělaj poslední dobou moc krásný kola

  • anonymní uživatel hoffman 10.4.2014 v 13:42

    časy krásnych ruckusov sú preč

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí