Registrace na UL-LET 2014 spuštěna

Autor: Keli, vydáno: 23.4.2014

Stejně jako ročníky předešlé se rideři do závodu registrují elektronicky. Letošní novinkou je, že nebude možná prezentace na místě. Jezdci se mohou přihlašovat do disciplín DH UL-LET (kategorie Open a Ženy) a XC Eliminátor (pouze Open). 





Vzhledem k loňskému velkému zájmu a omezené kapacitě je podmínkou úhrada startovného do týdne po vyplnění elektronické registrace. Organizátoři tak chtějí předejít především „mrtvým duším“, kterých loni byla celá čtvrtina, tzn. více jak 30 jezdců bylo registrováno a na závody nakonec nepřijeli. „Loni jsme týden před akcí museli další zájemce odmítat, letos se chceme co nejvíce přiblížit limitu akce,“ prozradil motivy změny za team organizátorů Vítězslav „Stráňa“ Stránský.  Další výhoda bude v rychlejším odbavení jezdců, kteří si pouze vyzvednou číslo a půjdou trénovat. „Pokud se někdo během následujících týdnů zraní a pošle nám info, startovné mu samozřejmě pošleme zpět,“ informoval dále o novinkách pořadatel akce. Na DH je limit stanoven na 120 jezdců, 5 čísel si organizátor ponechal na divoké karty pro pozvané jezdce.   





Od včerejší půlnoci se hlásí první střelci, za první den je 10% kapacity vyčerpáno, proto váhat nedoporučujeme. On-line formulář s propozicemi závodu najdeš na www.ul-let.cz  

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel pítrs 29.4.2014 v 14:26

    Letos je to také při majálesu?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí