Představujeme: kamera Aee Magicam SD21

Autor: Ondra Šenk, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 24.4.2014

Není tomu ještě tak dávno, kdy kamera na natáčení našich zážitků a umění na biku, bylo jen „gopročko“. Dnes již existuje řada výrobců akčních kamer a předhánějí se ve všech možných vychytávkách a dodávaném příslušenství. My jsme jako na alternativu ke GoPro kameře vsadili na Magicam od Aee, kterou nyní máte možnost sehnat i v našem e-shopu. Je skvěle vybavená a za přijatelnou cenu.





Sportovní akční kamera MagiCam SD21 má všestranné využití a je vhodná na všechny sporty, ať už je to cyklistika, lyžování, snowboarding, motocross, bmx, mtb, čtyřkolka, myslivost, airsoft/paintball, potápění, bungee jumping, base jumping, motorku, outdoorové sporty, paragliding/pa­rašutismus, surf/windsurf, wakeboarding či jako kamera na helmu nebo kamera na kolo.

Možnosti využití kamery jsou opravdu obrovské a při jejím používání nebudete nijak omezováni jako je tomu u běžných kamer a fotoaparátů.





Základní balení obsahuje kameru, TFT displej včetně reproduktorů, externí baterii, vodotěsný kryt do 100 m s plochou čočkou, dálkový ovladač a spoustu držáků a doplňků!

Díky tomuto příslušenství si kameru vždy přizpůsobíte přesně Vašim potřebám.





(Obchodní sdělení)

Diskuze

  • anonymní uživatel stan (stan.mi (a) centrum.cz) 24.4.2014 v 9:12

    Článek tak trošku k ničemu, ne? Čekal jsem info aspoň takový, jak je na stránkách dovozce, ale ani to. Nebo třeba praktický zkušenosti... ???

  • anonymní uživatel Šráma (tomassramek (a) centrum.cz) 24.4.2014 v 9:36

    No já mám doma ty kamerky 2,dostal jsem je grátis a můžu říct,že své peníze bych za ni nevyhodil.prostě pokud je tady GoPro a Drift,tak zůstane pořád až ta třetí. Neříkám,že je špatná,svou službu vykoná,je ovšem naprosto nepoužitelná v lese,potřebuje totiž konstantní světlo a přechody ze světla do stínu moc neudýchává. Na velkém monitoru si můžete všimnot,že obraz se v rozích lehce deformuje.Kamerka má tendenci se občas hryznout takovým nevysvětlitelným způsobem,že pomůže jen vyndání baterky,ten laser je úplná pičovina a displej používám jen na nastavení,protože s ním vydrží kamerka asi jen hodinu natáčení. Naproti tomu dostanete k základnímu balení takovou nálož vybavení,o takovém si u go promůžete nechat jen zdát,např postroj na hrudník,je naprostý luxus

  • anonymní uživatel Šráma (tomassramek (a) centrum.cz) 24.4.2014 v 9:44

    tohle jsem z ní vtřískal já www.youtube.com/...

  • anonymní uživatel Jordy 25.4.2014 v 9:53

    A co takhle SJ4000 action camera..tak je za pakatel a natáčí slušně ;-)

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 25.4.2014 v 12:32

    Proč porovnávají "novinku" s asi tak tři roky starou GoPro HD Hero 2?

  • anonymní uživatel Holy (12henry14 (a) seznam.cz) 25.4.2014 v 22:42

    Jo co ta SJ4000??? má někdo osobní zkušenosti?? ta cena je mrtě nízká, takže poměr cena/výkon nejlepší? na YT jsou nějaký videa na srovnání i s GP 3 black, tak nevím no...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí