reklama

Video: UL-LET 2014 - Last call for all

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 17.6.2014

Loni to bylo moc. Víme to a na dosavadní účasti je to ostatně vidět – 55 riderů je na čtvrtý ročník prostě málo. Spousta jezdců se oprávněně obává, že velikost překážek bude opět spíše větší, než menší. Když se první skok od loňska jmenuje Mamut a druhý Mastodont, není se upřímně čemu divit :). Nejsme blázni, chyby neopakujeme, a proto to letos děláme opět hlavně pro vás, jezdce 3DH Cupů, nikoliv sponzorované střelce. Pro ty, co si chtějí zkrátka zazávodit a nenajíždět kolem skoků uličky hanby.





Dnešním dnem byla stavba zahájena s cílem „velký, ale přejetelný či různě skočitelný, alias vyber si sám kudy, bude to vždycky bavit“. V pátek se bude dát trénovat – bez zdravotníků, takže to nehroťme. Pro přespolní v areálu i stanovat. Všem jezdcům zítra odejde email s podrobnějšími informacemi pro registrované účastníky. Pevně věříme, že se najde ještě dost z vás, co dorazí – prezentace je totiž možná i na místě.

http://www.ul-let.cz/prihlaska/

Čeká na vás 6 kamer, přímý přenos každé jízdy bude vysílán na velkoplošnou LEDku. Závod bude odvysílán po akci několikrát i na ČT Sport. V sobotu večer je nachystané promítání nejlepších okamžiků dne na tuhle parádu:





Video upoutávka 2014:

Vstupné je zdarma, v Ústí promo jede jak Měchura pro vícemistra světa, tak dál neváhej a přijeď nás podpořit. Lidí kolem tratě bude habakuk. Doprovodný program láká nejenom mlaďase, ale chceme, aby přišli i ti, kteří to naživo uvidí třeba poprvé. Celý den hrajou DJ´s, stánky, WC a počasí zajištěno. Večer afterparty jak býk v klubu Pokoj.

Veškeré info o akci najdeš zde:
www.ul-let.cz
https://www.facebook.com/…73925919996/?…

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí