Pozvánka: Zličín Bike víkend

Autor: Keli, vydáno: 11.9.2014

Konec bikové sezony se nelítostně blíží a tak tu pro vás máme jednu z posledních možností si zazávodit. Dovolujeme si Vás proto pozvat na poslední zářijový víkend 27.-28.9. na pražský Zličín, kde se uskuteční trojice bikových závodů.





V sobotu 27. září se uskuteční závěrečný závod 7store Dualcupu, který se pojede na nově vzniklé dráze. Trať je hodně přehledná a taky poměrně rychlá, plná klopenek, ale i zrádných dvojáků a dalších překážek. Závodníci budou rozděleni do tří kategorií a to do kategorie Open (jezdci s licencí, ale i bez, kteří se cití závodit s profíky o prize money), HOBBY (jezdci bez licence) a AMATÉR (příchozí rideři, kteří si to chtějí prostě vyzkoušet). Ti nejlepší se můžou těšit na zajímavé ceny od partnerů Dual cupu. Už klasicky se v den závodu může od 9:00 do 11:30 přihlašovat a trénovat na trati. V pravé poledne se rozjedou první kvalifikační jízdy všech kategorií. Hlavní závod tak začne okolo 13 hodiny. Na závodníky čeká jak vyhlášení samostatného závodu, ale tak i celého seriálu.





O celkovém pořadí v jednotlivých kategoriích ještě není rozhodnuto, takže si doražte zazávodit a změřit své síly s ostatními závodníky.

Pokud máte rádi sprinterské závody jako je dual, ale dáváte přednost rovinatým závodům s občasným výjezdem, tak se můžete v sobotu zúčastnit XCO Eliminátoru, který se pojede na speciálně vytvořené trati, která svou délkou 30–40s. Trať s náročnými úseky prověří vaši fyzičku a techniku, ale zároveň i jak si poradíte s dalšími třemi závodníky na trati.

Můžete se těšit na rychlou a zábavnou trať bez žádných záludností. Divácky velmi atraktivně postavenou.





Na závod v Dualu a XCO Eliminátoru se můžete přihlásit i online http://bmx.formees.com/f/zlicin/ a více informací najdete na www.facebook.com/dualcup

Celý závod probíhá za podporySevenStore,  ROCKER, ANSWER, DAR­TMOOR, MEATFLY,  REPRESENT, FREERIDE.CZ, Dakine, Autotrak, Tiskdo1000.cz a městské části Zličín.

Kdyby vám sobotní nasazení nestačilo, můžete své výkonnostní kapacity vyprázdnit v neděli 28.září na již 7. ročníku Zličínských okruhů. Jedná se o XCO závod, který je postavený podle nejnovějších trendů světového poháru. Trať plná sjezdů a výjezdů prověří každého závodníka.





Závodit se začíná v dětských kategoriích od 10hodin a hlavní závod elitních riderů bude odstartován v 13 hodin. Na závod se můžete přihlásit na místě a to nejpozději hodinu před startem a nebo online na http://bmx.formees.com/f/okruhy/

XCO závody podpoří Birell, Calabrone, Městská část Praha Zličín, SDH Zličín

Více informací naleznete na http://www.calabrone.cz/

Doražte si zazávodit na jakémkoliv kole nebo jen podpořit závodníky.

Diskuze

  • anonymní uživatel čibrut 15.9.2014 v 14:55

    Ví někdo prosím, kde se nachází ta dualka? Znám jen bývalý dirty na Zličíně, je to někde tam v okolí? Díky.

  • anonymní uživatel Andy (david.and (a) post.cz) 16.9.2014 v 14:13

    čibrut: Je to nahoře na plgátě - trochu přehlédnutelný, ale je to tam - ulice Za dolejšákem A googluj v mapě, je to tam vidět.. :)

  • anonymní uživatel pech (pk-x (a) seznam.cz) 17.9.2014 v 20:41

    Zdravím muže mi někdo říct kde se nacházi trat která je na začátku článku viz, foto sloup vysokého napětí v ulici za dolejšákem je sice xc trat a dual cap ale žádný vysokonapětoví vedení v okolí neni takže by mě docela zajímalo odkud ste tu dráhu vyhrabali, slušnější popis místa by taky neuškodil. dík.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí