Meatfly 3DH CUP 2014 - poslední letošní závod již tuto sobotu na Jedlové!

Autor: Šroubek, vydáno: 24.9.2014

Tuto sobotu 27. 9. se uskuteční poslední závod letošní série Meatfly 3DH CUPu, takže Ti co chtějí letos ještě zabodovat v celkovém pořadí musí dorazit!
(V Jedlové se jede už letos podruhé, takže máte natrénováno z jara – jak to vypadalo na prvním závodě se podívejte v tomto videu, pozn. red.)

Čtvrtý závod se uskuteční na upravené a vytuněné trati v areálu na Jedlové v Jiřetíně pod Jedlovou. Místní „šluknovská“ crew trať opravdu upgradovala a zde Vám přináší krátkou ochutnávku.



A nejenom to!
Po dojezdu finálového závodu bude následovat Dual slalom za umělého osvětlení a poté přijde na řadu vyhlášení těch nejlepších borců a borkyň za letošní ročník.





Na co všechno se tedy 27. 9. můžete těšit?
Jako první na pořadí dne bude třidéháčkový závod, který rozhodne o celkových vítězích za rok 2014. Po odjetí DH bude následovat další závod, a sice Dual Slalom. Finále slalomu je naplánováno za umělého osvětlení a startovné bude symbolických 50kč a použije se jako price money pro ty nejlepší z nejlepších. Poslední a nejdůležitější bod večera bude vyhlášení celkových vítězů za rok 2014 a 3DH párty v místním Jedlo baru za doprovodu DJs.

Lepší program pro završení sezony 2014 ani nelze připravit, proto doražte v plné síle a hojných počtech!



See you at Jedlová!
3DH crew

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí