KolOna kempy 2015 - už nejen pro holky

Autor: Keli, vydáno: 20.2.2015

Letos jsme se posunuly zase o krok dál. Stále pro Vás máme rukávu nové programy, hry, cvičení, opět nebude doprovodný program o servisu kola, stravě, zdravém životním stylu a cvičení…

Znovu bude možnost si zdarma zapůjčit na z testovacích kol Specialized. A neb partneři Carun a Chimpanzee. Ti životním stylem, kterým všechno co dělá připraveno tak, aby odnesli co nejvíc.





Kdo se o Vás bude starat?
Ani letos nebude chybět instruktorské duo – bývalá fourcrossařka a sjezdařka Tereza Votavová a bývalá biatlonistka Zuzana Líkařová. Obě s pedagogickým i sportovním vzděláním, léty dřiny v profesionálním sportu a navíc jejich prstíčky sahají i do hlubin psychologie. Díky tomu Vás naučí nejen jezdit, ale i pracovat se strachem a obavami. Tyhle dvě ženy jsou tedy jádrem instruktorského týmu celé KolOny. K nim se letos přidají i další instruktorské naděje se kterými Vás budeme postupně seznamovat v následujících měsících na našem webu.

KolOna nově občas i s chlapy!
Díky velkému zájmu, jsme se rozhodli udělat občas kempy i pro muže, tedy přesněji řečeno smíšené. KolOna je tedy letos otevřená ve dvou termínech nejen ženám, ale i Vám, mužům. Tímto si dovolujeme přizvat pány, kteří by se rádi na kole zlepšili, naučili se ho ovládat, aby je poslouchalo podle jejich představ nejen do kopce, ale i z kopce. Přidat se k nám můžete v Broumově či na Dolní Moravě. Stále však u nás dámy mají přednost, nemusí se tedy pánské společnosti vůbec obávat.

Termíny a lokality
4 výjimečné lokality. Čím je která jedinečná, se dozvíte níže. Pomůže Vám to ve výběru ideálního kempu pro Vás. Celé programy Vám nemůžeme prozradit, protože byste se připravili o moment překvapení, něco málo si však naznačit dovolíme. Nebojte se, že by Vás na našich kempech čekalo něco děsivého. Děláme to s láskou a pro Vás. Pojďte do toho tedy s námi!

Termíny 2015
7.-10.5.2015 Vzdušné Lázně Krušné Hory
Krásná divoká příroda, originální traily, příjemné ubytování v penzionu jako vystřiženém z rakouských alp. Zdejší prostředí očaruje každého. Jako jedinou tuto lokalitu nedoporučujeme naprostým začátečnicím. Přeci jen zdejší terén je maličko náročnější, než u ostatních kempů. Tento termín bude obohacen o parádní dual slalomové odpoledne na louce, tedy opravdu bezpečná zábava, která Vás naučí správně pracovat s rovnováhou, používat brzdy atp. Přijeďte se naučit ovládat své kolo a trochu se na něm zasmát a přitom zkusit posunout své hranice. Navíc období státních svátků, takže volno – zaručeno!

16.-19.7.2015 Spe­cialized Bike Resort Broumovsko
Jedna z našich nových lokalit, kde Vás čeká hodně silný zážitek. Tentokrát jsme se zaměřili na krásu Adršpašských skal a především na sílu okamžiku. Vhodné i pro začátečníky. Do této lokality se k nám mohou přidat i pánové. Atmosféru nám pomůže navodit překrásné prostředí Broumovského kláštera, ten se na pár dnů stane naším středobodem vesmíru. Kromě klasického programu, se dozvíte i spoustu zajímavostí o okolí Broumovska a vzděláte se i v oblasti masáží. Přijeďte objevit bikový ráj a zažít něco jedinečného!

6.-9.8.2015 Single Trails Dolní Morava
Kemp plný luxusu a pohodlí o které se postará hotel Vista a lanovka, která nás vozí na kopec. Vhodné i pro začátečníky a pánové vítáni! Opět se techniku jízdy naučíte nejen dolů, ale i nahoru. Krásný výhled na Kralický sněžník nenechá oko suché. Čekat nás bude navíc i mini závod, přesněji tedy měřený úsek trailu, kde si budeme moci poměřit své síly. A samozřejmě využijeme k programu i tamní bazén a wellness, takže plavky s sebou!

25.-28.9.2015 Spe­cialized Bike Resort Valašsko
Nová lokalita, na kterou se velice těšíme. 4 dny bez shonu běžného života. Ubytování kdesi v lesích nad civilizací v lesní chatě. Hned za ní nástup na trail. Co víc si jen přát, no ne? Opravdu komorní prostředí a kilometry trailů plných zábavy a flow. Vhodné i pro začátečnice. Navíc v tomto termínu se zde bude konat Endurový závod, který pořádají místní stavitelé. Budeme si tedy i my moci vyzkoušet, jaké to je jet závodní RZ (rychlostní zkouška), protože kluci nám poskytnou profi časomíru, abychom si mohli zažít ten pocit. Můžete si tak beze strachu a obav oťukat závod. Jinak využijeme toho, že nás bude obklopovat pouze příroda a klid. Načerpáme tak novou energii a sílu pro návrat do běžného života.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí