Banshee Bikes Factory Team v Lurdech

Autor: Keli, vydáno: 18.4.2015

Závod na technicky náročné trati v Lurdech, která byla navíc během celého víkendu obsypána tisícovkami nadšených fanoušků, byl bezpochyby více než podařeným úvodem do kolotoče Světového poháru. Banshee Bikes Factory Team nastoupil do prvního velkého závodu sezóny oslaben o Matěje Charváta, který stále doléčuje svůj zraněný kotník. „Pět týdnů zpátky jsem si bohužel způsobil při tréninku v Itálii solidní výron kotníku. I přes to, že jsem myslel, že první svěťák stihnu, necítím v noze ještě potřebnou jistotu a nechci riskovat další zranění. Do Lurd jsem tak jel pouze jako manager/mechanik. Výsledky týmu v Lurdech určitě nedosáhly mých očekávání, ale i přes to jsem relativně spokojenej a myslím, že sezona bude ještě dost dlouhá a tohle nebyl zas tak špatnej start.





Týmové barvy hájila pouze dvojice Lewis Buchanan a Stanislav Sehnal. Bohužel Stanislav i přes to, že během celého víkendu jezdil s velkým přehledem, nedokázal v sobotu projít kvalifikací a skončil těsně mimo TOP 80 na 87. místě.





Lewis Buchanan se do nedělního závodu probojoval relativně bez problémů, což je s ohledem na více než dvouletou pauzu, během které nestartoval v závodech Světového poháru slušný výkon. Ve finále pak Lewis předvedl další solidní jízdu a skončil na 51. místě. "51. místo určitě není to, co chci, ale mým cílem pro první svěťák bylo dostat se do závodu a to se mi povedlo,“ komentoval svůj výsledek Lewis.

Jezdci Banshee Bikes Factory Teamu v prvním kole Světového poháru nezajeli úplně nejlepší výsledky, ale i přes to panuje v týmu dobrá nálada a Lewis i Stanislav jsou připraveni v následujících závodech ukázat, že mají na daleko víc.





Diskuze

  • anonymní uživatel vale 46 19.4.2015 v 8:48

    že když zamakám, v pohodě budu postupovat.......budu tě sledovat.

  • anonymní uživatel šráma (tomassramek (a) centrum.cz) 21.4.2015 v 7:42

    Taky mě ta hláška trošku zarazila,ale na druhou,proč ne? Klučina ale uznal,že dělal chyby a ví kde je problém. Trať byla fest těžká a 87.místo je ok a když zamaká a povede se to,tak to bude přece super. Každopádně tenhle tým se motivuje správným směrem a nechybí jim sebevědomí,navíc když otevřeně přiznají,že nesplnili cíl,který si dali a nevymlouvají se na p.čoviny. To si zaslouží můj obdiv

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí