Fotogalerie: Hof vs. Houska

Autor: Martin Husák, vydáno: 27.5.2015

Martin Hoferek si nyní dává pauzu vynucenou zraněním, ale ještě předtím než se stal marodem nafotili s Martinem Husárem aka Houskou fotogalerku na kopci Velá a na Skalce. Mrkni na to, stojí to za podívaní.





Před měsícem a půl, ještě než rozkvetly první stromy, před tím, než jsem si zlomil palec na ruce se mi ozval Houska (Martin Husár), jestli by jsme nezašli zase něco málo vyfotit. Vždy je z toho super výstup, tak se to musí využít. Ale ve skutečnosti z toho byly výstupy dva :D

 


Konečně se nám oteplilo, tak jsem vzal svoji GT Force Carbon a Housku vytáhnul ke mě za barák na kopec Velá, kde je taková EN/DH trať. Nahoře na kopci jsou vyhlášené boulderovací skály a je to tam moc hezké. Při cestě nahoru mě napadlo skočit z jednoho dropu na takový kus skály do wallridu, ale ta skála měla jen asi metr, takže docela na přesnost. Samo že jsem to předkem přetáhl a dal si slušně na držku-patrně chyba ve výpočtu :D. Pak jsme to nějak dorazili a spíš jsme celé odpoledne prokecali.





Po cestě domů jsme se ještě zastavili na Skalce u bratrů Zouharových, kde má Honza v lesíku takovou skákací tratičku. Houska si to chtěl natočit, ale říkám ať to kašle, že si to jen tak projedu. První skočík a hned do klopenky…z té mi ale vylítává zadek, total bok, kouslý řízení a už zase ležím. Nevím která bije, ale už toho mám dost. Toto není normální! :D Houska je ale v křeči a říkáme si, že asi vážně není náš den. Pak jsme ale ještě něco zvládli a naštěstí už bez potíží.



 


V současné době léčím zlomený palec na ruce, ale příští týden už snad půjde sádra dolů a tak se už těším na nějaký ten EN závod. Škoda, že mi nevyšly teď Kouty, mohlo to být super-minimálně podle diskuze pod reportem :)



Díky všem sponzorům: GT Bicycles, Aspire sports, Maxxis, Uvex, Motorex, Bikeplac, RedBull, obec Lukov

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Gt Ruckus 28.5.2015 v 22:35

    Palec hore !

  • anonymní uživatel Jan Zouhar (zouhar4 (a) seznam.cz) 29.5.2015 v 7:24

    parádní lokalita, pěkné ježdění, supr fotky !!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí