Video: Denisa Sorková - první DOWNHILL závody

Autor: Matěj Charvát, kategorie: Video, vydáno: 6.6.2018

Denisa jezdí v terénu dva roky, spíš svátečně – po práci a občas o víkendech, když musí… aby vůbec nějaký čas mohla bejt se mnou. Stojí taky za kamerou u mnoha mých fotek a videí, které spolu produkujeme a teď přišel čas, že jsme si tak trošku vyměnili role.

O víkendu jsme vyrazili na opening ve Špindlu, bez plánu závodit. Registrace byla dávno uzavřená a závodníci už jezdili lanovkou na start první jízdy, když Denise proběhlo hlavou, že by to mohla taky zkusit. Doběhla za organizátorem do cíle, dostala poslední číslo dne a vyrazila rovnou na start. Ani ona ani já jsme rozhodně nečekali žádnej zázrak, spíš si to chtěla zkusit a jelikož je srdcem závodník, nechtěla bejt poslední.

No a nakonec vyhrála… a to i s pádem v první zatáčce na trati, kterej zapříčinil předstartovní stres a špatně zvolená stopa. Supr Deni!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Fridex 6.6.2018 v 12:54

    Jen tak dál!!konečně by někdo mohl zatopit těm pseudohvezdičkám!

  • anonymní uživatel Nesquick 9.6.2018 v 13:46

    Dobra prace!!!

  • anonymní uživatel Roman (romanovo (a) email.cz) 12.6.2018 v 13:01

    Nechci bejt škarohlíd, ale jen tak svátečně, po práci nebo o víkendu, to jezdíme asi všichni :) Video - hm, nevim, jede tužku, obsah nezachrání ani prezentace jinak řemeslným a poctivým videem. Je to buchta - a co jako? Omáčka dobrá, teď ještě to maso a přílohu :)

  • anonymní uživatel jirka (j.mb (a) post.cz) 21.10.2018 v 12:05

    Teď jsem slečnu viděl v bikesalonu. Nejvíc mě zaujala baterie s kapacitou 500 kilowatthodin... Plete si kapacitu s výkonem a ještě nehorázně přehání. Ví že kilo znamená 1000?? Ale aspoň dobře vypadá :o)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí