Giant představil přepracovaný Stance 29

Autor: Keli, vydáno: 11.6.2019

Giant představil přepracovaný Stance 29 S odpružením FlexPoint a novým hliníkovým rámem, který je speciálně navržen pro kola 29palcová kola, je Stance 29 chytrou volbou pro začínající jezdce.

Giant představil přepracovaný Stance 29 s progresivní geometrií určenou výhradně pro 29" kola a osvědčenými technologiemi, které z něj činí chytrou volbu pro jezdce hledající dobrý výkon za rozumnou hodnotu. Stance 29, s ALUXX hliníkovým rámem a zadním odpružením FlexPoint, poskytuje lepší kontrolu, vyšší rychlosti a bezproblémovou jízdu na různých terénech.

V roce 2015 byl Stance poprvé představen jako vysoce výkonný celoodpružený model pro začínající XC a trailové jezdce. S původním Stancem debutoval systém FlexPoint, což je jednočepové řešení, které nabízí spolehlivé a aktivní zavěšení zadní stavby.

Zcela nový Stance 29 disponuje progresivní geometrií, která je optimalizována pro kola s větším průměrem. Systém zavěšení FlexPoint poskytuje 120 mm zdvihu zadního kola a nová „dlouhá a nízká“ geometrie. Úhel hlavové trubky 67,5 stupně a úhel sedla 75 stupňů – kombinace, která je optimalální pro dobrou stoupavost a snadné překonávání překážek, především u 29" palcová kola.

Nový rám je také navržen pro odpružené vidlice se zdvihem 130mm, všechny modely řady Stance 29 jsou vybaveny systémy Giant WheelSystems a pneumatikami s bezdušovou technologií.

Stance 29 1 a 2

Na českém trhu budou k dispozici následující modely Stance 29 1 (Olive Green) a Stance 29 2 (Black), jejich cena zatím nebyla stanovena.

Další informace hledej na webu Giantu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí