reklama

Video: rok 2019 partičky Kicbill Vagus byl mega našláplej

Autor: Radim Szotkowski, kategorie: Video, vydáno: 23.4.2020

Rok s rokem se sešel a opět jsme se pustili do třídění a stříhání těch nejlepších okamžiků za rok 2019 zachycených na objektivy foťáků a kamer. Byl to našláplý rok plný skvělých zážitků, dechberoucích okamžiků a pohodových chvilek u ohně, strávený s přáteli, které spojuje bike, prkno, lyže nebo jiný adrenalinový sport.

Ať už to bylo brodění se po pás ve sněhu s prknem nebo lyžemi na zádech v našich malebných Beskydech, nebo s „bratmi“ ve Slovenských tatrách, vždy jsme plnými doušky nasávali přítomnou atmosféru a užívali momentu. Patřičně jsme nezapomněli ani bikovat a navštívili jsme jako každým rokem legendární BIKE FEST v Kálnici, kde na všechny čekal původní hliněný pumptrack oblečen do zcela nového asfaltového kabátu. Celý bikefest 2019 byl snad ještě víc našlapanější než ten předchozí a všichni na něj budeme vzpomínat jen v tom nejlepším.

Po zbytek roku jsme trávili spoustu času ježděním na kolech, či kopáním na trailech v Beskydských lokalitách jako Písek u Jablunkova, Bystřice, Třinec apod. Také jsme navštívili u polských bratrů bikepark Palenica, kde kluci udělali na trailech pár úprav a nakopali kus skákavé lajny, která se napojuje na původní trať. V Polsku jsme dále navštívili bikepark Wisla, kde vzniklo také pár nových odboček od stávajících tratí ale taková A-line byla v dosti bídném stavu, jak už je to pár let zvykem, což nás mrzí i přesto že se zde každoročně konají puchary polski (čti polské poháry). Do již zmiňovaného bikeparku Kálnica jsme se taky párkrát podívali a myslím že klukům za všechny ty nápady, a to co kopou, patří zasloužený big up! Ostatně všechny aktualizace bikaparku řádně dokumentují a následně sdílejí na FB či webu.

Mezi tohle všechno se nám podařilo vmáčknout záběry z akcí, které aktivně navštěvujeme každý rok, tj. Beat?s for Love, koncerty a párty z proslulého Rock Cafe Southock Jablunkov, kde se mimochodem v létě konal bike contest. Na této akci jsme byli poctěni návštěvou kluků od Flybag.pl, kteří sebou dotáhli nafukovací bag, který s kombinací rozjezdu a koplého dirtu vyčaroval nejeden úsměv na tváři bikera/bikerky. Aby to nebylo vše, tak jsme z 6 možných fleků na pódiu (pumptrack contest a bestrick flybag contest) obsadili 5 míst za Vágusy. Večer jsme to vše řádně oslavili u premiéry promítačky bikového filmu od Anthill Film?s Return to earth. Bylo toho ještě daleko víc, ale to by bylo na dlouho, tak dost psaní a můžete omrknout video. Snad se bude video líbit a zase za rok!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Ladis 24.4.2020 v 7:53

    dobřeeee hošiiii, ta energie tam je, zapal, nasazeni sevsimvsudy, toho chlastu tam je taky hafo bohuzel . .
    jste univerzalni vojaci a umite se prizpusobovat povetrnostnim podminkam, coz je dobre

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí