Video: Pepa Kašík je zpět! Zpět na Kareši!

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 5.4.2021

Pepa Kašík je zpět! Zpět na Kareši! Nebo u Kareše. Přeber si to jak chceš. A co to znamená? Velkej tuning bikeparku. Pepa to shrnul v následujícím videu.

Svoji část práce na Dolní Moravě jsem dodělal, tak bylo na čase najít si novej džob :) Hledal jsem něco u baráku, no a co ti budu povídat, po vzájemné dohodě s majitelem se vracím zpátky do Bikeparku Kareš. Ten za minulý rok dostal docela kouř, takže práce je tu dost.

Od února jsem uklízel suché dřevo a velkej bordel kolem tratí, prořezal větve a nálety kolem Hrabanky a Déháčka. V březnu jsem se věnoval novému projektu a trasování. Přibude nová trať, taková skákavá modrá. No a z Family friendly uděláme trochu ostřejší verzi, ale to až někdy, až bude čas. Když počasí dovolilo, překopával jsem začátek Hrabanky, který je komplet dělaný ručně. Spíš práce s blátem a ledem, ale výsledek vypadá dobře, je to divočina :) Od potoku, pod vedením vysokýho napětí až po další vjezd do lesa máme zelenou pro práci s bagříkem, takže jedu skoky a klopny. Je tu závětří a trail to příjemně oživí namísto původního rovnýho úseku s kolmým sjezdem na cestu. Uvidíme, jak se vám to bude líbit.

Celá spodní část Hrabanky zůstane dělaná a udržovaná růčo. Jen co sleze sníh ze sjezdovky vrháme se na repas Double trouble, kde mám v merku i pár pasáží, který by chtěli trošku změnu. Majitel koupil bikeparkový bagřík, takže se letos bude na co těšit, Skoky nám tu porostou jak houby po dešti :) A abych nezapomněl, od kluků ze Shredwear mi přišlo nějaký nový supr oblečení na kolo a na pivo, prej abych nedělal ostudu, tak moc díky kluci a brzo se vidíme u Kareše!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Sojer (Nevim (a) gmail.com) 6.4.2021 000 12:25

    Držím palce. Chytlavej bikepark s Koutama za zády :)
    Škoda, že to mám dost z ruky

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí