Video: Bike Mission - Typy skoků a mnohem víc

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 13.10.2022

Dabl, lavice, dvoják, step-up, transfer, to je jen několik typů skoků, které Rasťo ve svém videu zmiňuje. Ale není to vše, přidává i něco o technice, jak se poprat s různými typy skoků.

"Dnes sa pozrieme na najčastejšie druhy skokov, ktoré vo svete MTB máme a s ktorými sa bežne počas jazdy môžeš stretnúť. Za tie roky som skákal už naozaj všeličo, aj parádne skoky, ale aj také, ktorých som sa bál a necítil sa na nich dobre. Vždy je to niečo iné. Každý skok je špecifický a vyžaduje trochu iný prístup a techniku, ale princím skákania je vždy podobný. Nemusíš vedieť skákať 20m dvojáky, ale malé skoky nájdeme takmer na každom traily a preto by si sa mal aspoň základ naučiť aj ty. Navyše mi určite dáte za pravdu, že skákanie je naozaj jedna z najlepších, najzábavnejších a najadrenalínovejších vecí, čo sa dajú na bajku vymýšlať."

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Gabosh 13.10.2022 - 14:44

    Natěšeně jsem čekala, že mě jako zkušený borec závodník něco řekne, jak co skákat-technika, ale nic.. snad bude pokračování tohoto videa v tomto duchu. (Kdo skáče zná typy skoků a kdo ne ani to nepotřebuje vědět a nezajímá ho to...)

    • anonymní uživatel Vojta 13.10.2022 - 15:13

      správně Gabosh ! máš u mě plus!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí