Po trailech přes hory IV. #1 - Mallorca

Autor: Fullface Production, vydáno: 26.4.2024

První díl další řady oblíbeného pořadu Po trailech Přes Hory je tady. Teo Kováč a Jiří Hölzel vás i letos vezmou do osmi bikersky atraktivních lokací. Začínáme na Mallorce, premiéra již zítra v 9:45. 

Na jarní pojezd jsme se rozhodli vyrazit do Španělska, konkrétně do cyklistické Mekky na Mallorcu. Trailovou zábavu jsme škrtli a největší ostrov Španělska jsme křižovali na gravelech a pochopitelně na silničkách.

Cože, silnička v pořadu o horských kolech?  Jak by řekl legendární sportovní komentátor Robert Bakalář: "Cyklistika je jen jedna, ta dobrá". Takže proč ne. Pojeďte s námi, nabrat porci jarních kilometrů, v sobotu dopoledne na ČT sport. Nebo od v 11:45 na Youtube.

     

Instagram seriálu: @preshory_ct

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel no ty vole (ty (a) vole.cz) 29.4.2024 - 7:48

    "i letos vezmou do osmi bikersky atraktivních lokací" jako nevim, asi by mě napadlo víc než 8 BIKERSKY atraktivnějších lokací, než je Mallorca. Když už je to po trailech Přes hory. Chápu, že Mallorca je Mekka, ale trailového a bikerského na ní není vůbec nic. Přitom MTB má také svojí evropskou Mekku a ta je z Kavčích hor dokonce o nějakých 600-700 km blíž.
    Spíš to působí dojmem, že už to nechce platit Spešl a RM tam potřebuje natlačit celé své uzounké portfolio (v porovnání třeba se Spešlem).
    Tak to se těším, že na trailech ukážou tu svojí dutou kovadlinu! A pak se těším na díl věnovaný městské cyklistice a ježdění na nákupy. Chudák Teo bude vozit mlíko a rohlíky v košíku. Mohl by s tím aspoň udělat back flip. Hehe.

    • anonymní uživatel Igor (i.jicha (a) seznam.cz) 29.4.2024 - 9:28

      .. máš pravdu, rozhodně to neni bikerska destinace. Ale jestli jsi se dival, tak tam bylo jasně řečeno, proč jsme udělali výjimku. Je to nová rubrika Dej se do kupy, která vystřidala Servisní okénko. A chceš vědět, kde se točilo? ELSTRA, DM, KUBÍNSKÁ HOĽA, INNSBRUCK, KRALIČÁK, TRAIL OF LIFE. Stačí?

    • anonymní uživatel Andrej (a.vrabec (a) gmail.com) 2.5.2024 - 7:59

      Mallorca ma trailov celkom dost, kludne by som tam siel pobajkovat. Otvor trailforks alebo si pohladaj yt videa.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí