Video: The Way Back - Rob Warner bojuje zpět o znovuzískání své ztracené pozice

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 30.1.2024

V září 2022 opustil Rob Warner kolotoč Světového poháru ve sjezdu na horských kolech. Byl to jeho život po téměř tři desetiletí. 

Po bouřlivé závodní kariéře přešel Rob Warner do role sportovního komentátora. Syrový a divoký, to byl začátek nové éry vysílání s Robem za mikrofonem. Díky svým nepřekonatelným znalostem, nadšení a lásce ke sjezdu se Rob Warner stal hlasem závodů horských kol. Následovalo čtrnáct let, kdy sport rostl téměř stejně rychle jako Warnerovo ego, než se na konci roku 2022 stalo něco nemyslitelného. Robert Warner už nebyl "Hlasem horských kol".
Říct, že to nesl špatně, je slabé slovo. Už nevěděl, kdo je a proč vůbec existuje. Existovala jen jediná cesta, jak se z toho dostat. Padnout na úplné dno a začít znovu.

V tomto upřímném dokumentu má kanadský filmař Nick Van Berkel přístup do všech oblastí a dokumentuje Roba tak, jak ho ještě nikdo neviděl. Od jeho nejzranitelnějšího místa až po začátek jeho boje o znovuzískání pozice. Je to film, který vám určitě zanechá slzu v oku.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí