reklama

SCOTT ENDURO X RACE vstupuje do druhé sezóny

Autor: Robert Šimice, vydáno: 11.12.2014

Seriál závodů SCOTT ENDURO X RACE vstupuje do druhé sezóny. Pro rok 2015 je připraveno pět destinací – tři v České Republice a dvě na Slovensku. Nově bikerům nabídneme zajímavé tratě ve Špindlerově Mlýně, kde se stavby ujal Michal Maroši, v Bachledové dolině, kde využijeme bikeparkových i přírodních terénů a finálový závod najde zázemí na Dolní Moravě, kde bikerům věnují velkou pozornost a svahy Králického Sněžníku skýtají skvělé možnosti.





Kalendář
10. 5 Sušice (CZ)
28. 6. Bachledová (SK)
19. 7. Špindlerův Mlýn (CZ)
23.8. Granč-Petrovce (SK)
6.9. Dolní Morava – finále (CZ)





Připraven je nový víkendový formát se sobotními tréninky s možností využití lanovek, popř. prologem a večerní party a hlavním závodem v neděli. Sjednocen bude systém měření s časovými limity na přejezdy. Tradiční ouvertura v Sušici eliminuje poslední šlapavý úsek RZ2 po široké cestě. Při závodě v Granči-Petrovce nebude trať kolidovat s tratí maratonu. Pro začínající enduristy bude možné na místě zapůjčit chrániče a integrálku. Připravujeme též drobná vylepšení služeb a zázemí.

Novinky můžete sledovat na www.enduroxrace.cz či na facebooku.





A jak to vypadalo letos? Podívejte se na video sestřih nebo si osvěž paměť našimi reporty z Sušice, Granč-Petrovce a finále z Kopřivné

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí